Талисман за изпълняване на желания

Магическият камък талисман за изпълняване на желанията е зареден със силата да предизвиква исканите от вас събития. Поставянето му в дома или на работното ви място ще ви гарантира успешно осъществяване на начинанията в личен и професионален план.
Гравиран е със специални магически символи и зареден с могъщи арабски молитви, неговото предназначение е да ускорява постигането на това, което целите и от което имате нужда в живота си.
Ако желаете богатство, просперитет, късмет, любов, брак, нова работа, бизнес, защита от врагове, разваляне на магии, премахване на препятствия и блокади от пътя ви, този уникален талисман ще ви ги осигури.

Цена: 400 лева.

*За да видите изображението в пълен размер кликнете върху снимката.

Талисман за изпълняване на желания

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. Всеки един талисман се изработва индивидуално за клиента. Времето за изработка и доставка се уточнява предварително. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com