Амулет за защита на дом, офис, магазин

Талисманът Факадж Макхамат е силен магически амулет за предпазване от всякакви негативни сили, беди и нещастия. Веднага след като бъде поставен в дома или на работното ви място той ще го обгради с непробиваема невидима аура, която ще блокира всички негативни въздействия отправени и насочени към вас и вашите близки.
Неговата сила премахва всякакви енергийни атаки, вмешателства, проклятия, магии, уроки и блокиране на енергийни вампири, като по този начин ще подпомогне положителните сили да влезнат в живота ви безпрепятствено и да се радвате на спокойно ежедневие, без атаките на вашите явни или скрити врагове.

Цена: 400 лева.

*За да видите изображението в пълен размер кликнете върху снимката.

Талисман за защита

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. Всеки един талисман се изработва индивидуално за клиента. Времето за изработка и доставка се уточнява предварително. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com