Талисманът на Билкис/привлича късмет, успех и финанси

Билкис е известната и легендарна кралица на Шаба (Сава), съпътница на великия Цат Соломон (Сюлейман бин Дауд). Според древните предания тя е била полу-човек и полу-джин. Нейната майка е Умайра, от расата на джиновете.
Савската царица Билкис е имала смайващо богатство, което е интригувало дори и великия Соломон, който я поканва на посещение в своя двор и в последствие тя става негова съпътница.

Тази магическа висулка е ръчно изработена с червен корал и е изписана с магически символ на кралица Билкис. Заредена е така,  че да привлича богатство към своя притежател. Тя ще повлияе, като увеличи късмета ви и донесе успех, пари и финансови блага към вас. Помага за успех при бизнес начинания, както и за намирането на добра работа или за получаване на повишение и за постигане на победа.

Не е наличен

*За да видите изображението в пълен размер кликнете върху снимката.

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com