Талисман – пирамида на Юпитер

Всеки човек се стреми към постигането на израстване в материален аспект, материално благополучие, щастие и разрастване. Магическата пирамида на Юпитер ще ви помогне да отворите вратите на богатството в своя живот.
Притежателят на този талисман ще бъде обграден от силно положителна енергия на най-голямата и позитивна планета в Слънчевата система. Тя ще отприщи прилив на материални блага, пари и благополучие чрез директни и индиректни пътища.
С нейна помощ ще прекратите финансовите си затруднения и ще забравите за вечните трудности, причинявани от безпаричието и недостигът на парични средства.
Този талисман е особено ефективен в разрешаването и отстраняването на всички финансови проблеми и ще промени живота ви в положителна посока.

Той ще ви помогне за:
Увеличаване на придобивките и материалните средства
Привличане на парите от очаквани и неочаквани места
Привличане на купувачи и клиенти
Премахване на всякакви препятствия за успеха на бизнеса ви
Зарежда работното ви място, офис или магазин със силна позитивна енергия
Увеличава продажбите
Дарява с успех в хазартни игри
Води до цялостно разрастване в живота ви и помага за успешна кариера
Отваря вратите на късмета във всички житейски сфери
Елиминира всички негативни сили, които са пречка за личния ви успех.

Цена: 700 лева.

*За да видите изображението в пълен размер кликнете върху снимката.

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. Всеки един талисман се изработва индивидуално за клиента. Времето за изработка и доставка се уточнява предварително. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com