Сърцето на Венера

Сърцето на Венера е специален арабски талисман, който е свързан с планетата на любовта, хармонията и красотата. Особено подходящ е да се използва от жени, като ги дарява с очарователно излъчване и прави да изглеждат съблазнителни и красиви в очите на мъжете. Носейки го със себе си, вашият личен магнетизъм ще впечатлява представителите на силния пол и ще ги привлича сексуално към вас.
След като получите талисмана е необходимо да го активирате като го поставите за една нощ на открито под звездите, а когато не го носите трябва да го съхранявате в специалната му кутия изписана с талисмани на планетата Венера.

Цена: 200 лева.

*За да видите изображението в пълен размер кликнете върху снимката.

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. Всеки един талисман се изработва индивидуално за клиента. Времето за изработка и доставка се уточнява предварително. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com