Рогът на изобилието/мощен талисман за привличане на финансов просперитет

Представяме на вашето внимание единствен по рода си мощен талисман за привличане на пари и благоденствие. Този талисман, наричан „Рогът на Изобилието“ е свързан с едни от най-пазените тайни на арабския мистицизъм. Много от Близко-източните управници, владетели и богати търговци са разполагали с такъв талисман, който им е помагал във финансовите дела.
През точно определено астрологично време за неговата направа е необходимо да се вземе рог от бял бивол и да се прекади на благовоние от сандалово дърво и амбър. Изписва се със златиста боя, в която има и истинско злато на прах. След това над него се изрича 72 пъти сура Ал-Уакия. Следва рогът да бъде оставен за три нощи под звездите. Така готовият талисман е нужно да се персонализира за конкретния човек. За целта се изписва специална муска, за която са необходими името и рождената му дата.
Муската се завива в зелен плат и се помазва в животински мускус, след което се поставя в рога, който трябва да съхранявате в дома или на работното си място.

Цена: 700 лв.

*За да видите изображението в пълен размер кликнете върху снимката.

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. Всеки един талисман се изработва индивидуално за клиента. Времето за изработка и доставка се уточнява предварително. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com