Пръстен талисман на птицата джин Симорг

Симорг е благосклонна митична птица-джин от Персия, толкова древна, че е била свидетел на унищожаване на света три поредни пъти. Тя е величествено създание с форма на гигантска птица покрита с многобройни пера, имаща лъвски нокти и толкова огромна, че може да пренесе цял слон или кит. Името й Симорг се превежда като „тридесет птици“. Нейният образ може да бъде открит във всички периоди на иранското изкуство и литература и също така е представена и в грузинската иконография, средновековна Армения, Византийската империя и други региони, които са били под персийското културно влияние. Симорг е птица, за която се счита, че обновява земите и водите и по този начин носи плодородие. Това създание репрезентира съюзът между Земята и небесата, имайки роля на посредник по между ум. В един класически текст от литературата на Суфизма се говори за „Птичият събор“ от Фарид Ад-Дин Аттар, където се описва група от птици последователи, който следвали перо изпуснато от великата Симорг. Те спорели, кой да бъде избран за техен крал, тъй като си нямали свой. Папунякът, като най-мъдър измежду всички предложил да издирят и последват легендарната птица Симорг, която да ги управлява.

Тази могъща птица джин се явява на онези, които имат нужда от помощ и спомага на смелите хора да постигат целите си. Симорг асистира за изпълняване на желания, за процветание, богатство, за осигуряване на успех в различни сфери от живота. Помага за събиране на влюбени и за дела на сърцето. Тази птица може да влияе над хорските умове и да ги покорява на волята ви. Отключва скрити тайни и премахва бариери и препятствия, които пречат на човек. Симорг е могъщ защитник и унищожител на всякакви зли духове, негативни влияния и предпазва от всеки враг и злина.

Цена: 500 лева.

Единствена бройка. Няма да бъде повторен. 

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com