Магически талисман на Кралицата джиния Мулкия Марджаниа

Тя е единствената дъщеря на великия крал на джиновете Барук Шамиаз, управител на Планината Каф. Мулкия Марджаниа е позната като най-красивата сред кралиците на джиновете, надминаваща почти всички останали в своята прелест, познание и способности. Заради своята голяма мъдрост и сила тя заема важна роля в магическите традиции на Близкия Изток, особено по времето на Златния Век на ислямската култура, когато е помагала и вдъхновявала много видни фигури, водещи до процъфтяване и развитие.

Тази впечатляваща и невероятно красива висулка е свързана с Кралица Марджаниа и изписана с нейните талисмани. Магическите способности на тази кралица на джиновете са неизброими. Тя може да ви дари с множество блага. Носейки тази висулка-талисман, тя ще ви помага да привличате хората които желаете като магнит. Хората ще бъдат впечатлени от вашето излъчване и запленени от личността ви. Кралица Марджаниа може да привлича богатство, респект, късмет и щастие към вас, както и да ви даде универсална защита срещу злини и неприятности в живота.

ПРОДАДЕН! (Моля, не отправяйте повече запитвания за този талисман. Той е единична бройка.)

*За да видите изображението в пълен размер кликнете върху снимката.

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com