Магически пръстен за привличане на обич и любов

Магическият пръстен талисман, който предлагаме на вашето внимание е зареден чрез специални арабски ритуали посредством сложен обред, който се извършва за девет дена с изричането на определени заклинания и молитви, за да привлича към своя притежател любов, обич, разбирателство и хармония.
Независимо дали сте с разбито сърце, страдате от несподелена любов, стремите се да привлечете сърцето на човека, който не ви обръща никакво внимание, този силен магически пръстен ще ви помогне да привлечете в  живота си любовта, която търсите и от която имате нужда. Неговите уникални свойства помагат за хармонизиране на личните отношения, неутрализиране на скандали и внасяне на силна страст в сърцето на любимия. Вашата аура ще бъде подсилена с лъчиста енергия и излъчване на любов, което ще ви прави неустоими.
Енергията от този магически предмет е толкова силна, че може да бъде почувствана веднага след като го сложите на ръката си. Камъкът върху пръстена е розов ахат, гравиран със специален магически талисман и име, активирани чрез джинове служители посредством древни арабски заклинания.

Не е наличен

*За да видите изображението в пълен размер кликнете върху снимката.

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. Всеки един талисман се изработва индивидуално за клиента. Времето за изработка и доставка се уточнява предварително. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com