Магически пръстен за богатство и пари

Много от вас вероятно са виждали как богатите хора носят пръстен на ръката си, с който никога не се разделят. В много от тези случаи става въпрос за изключително силен магически талисман, надарен с енергията на богатството и парите.

Магическият пръстен талисман, който Ви предлагаме е зареден посредством дълги и сложни арабски ритуали, които се провеждат за седем дена с изричането на определени заклинания и молитви. По този начин в него се активира енергия, настроена за да привлича към Вас богатство и изобилие.

Когато носите този пръстен талисман, силата му ще насочва към вас потока на парите и материалните блага. Пръстенът ще Ви дарява с успех във всичките ви финансови дела, ще ви помага за успешен бизнес, сключване на сделки, успехи в работата и продажбите, увеличаване на приходите и благосъстоянието.

Не е наличен

*За да видите изображението в пълен размер кликнете върху снимката.

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. Всеки един талисман се изработва индивидуално за клиента. Времето за изработка и доставка се уточнява предварително. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com