Магическа подкова с муска и ръката на Фатима

Този комбиниран талисман е направен от истинска конска подкова, заредена със заклинания за привличане на късмет и щастие, в комбинация със специална муска и ръката на Фатима за благоденствие и предпазване на дома от злини.
Металните подкови са познати от стари времена навсякъде по света като универсален талисман за опазване на домовете от вредите на магии и зловредни влияния, а в последствие са се превърнали в емблема на добрия късмет. Конските подкови са били използвани още от древните гърци и римляни като силен амулет пазещ от болести и нещастия. Комбинираният талисман може да бъде закован или закачен на входната врата на дома ви, така че да привлича щастие и късмет и да отблъсква негативни сили и зли духове надалеч от него.

Цена: 250 лева.

*За да видите изображението в пълен размер кликнете върху снимката.

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. Всеки един талисман се изработва индивидуално за клиента. Времето за изработка и доставка се уточнява предварително. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com