Висулка от карнеол с Айат Ал-Курси

Карнеолът е един от най-ранно познатите на човечеството камъни. Навсякъде по света древните народи са го използвали за направа на бижута, печати и талисмани, а камъкът е започнал да се асоциира с духовността и мистицизма. Символиката на карнеола е свързана и със здравето и късмета. Арабските народи го считат за един от царските камъни и се свързва с енергията на огъня и слънцето. В традиционните вярвания този камък дарява кураж и помага на човек да бъде по-смел. Твърди се, че Пророкът Мохамед е носил карнеол монтиран върху сребърен пръстен на дясната си ръка.

Тази талисманна висулка направена от карнеол е гравирана с част от Айет Ал-Курси, който е считан за главният стих в Свещения Коран и който дарява духовна и физическа защита на всички нива. Тази висулка ще ви защити от всяка вреда, уроки, лоши очи, магии, негативни енергии, зли сили и духове и ще привлече късмет и благоденствие към вас.

Не е наличен

*За да видите изображението в пълен размер кликнете върху снимката.

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. Всеки един талисман се изработва индивидуално за клиента. Времето за изработка и доставка се уточнява предварително. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com