Талисман – Магически Щит на Ал-Газали

Това е уникален защитен талисман, използван предимно от професионалните арабски магове с цел абсолютна защита от всякаква форма на магия, негативни сили и атаки от зловредни сили.  Изработва се съгласно строгото спазване на специфични астрологични влияния и лунни фази. Изписан е с мастило от шафран и съдържа Най-Великото Божествено име, клетвата Берхатия, имена на ангели, седем коранични сури и призоваващо заклинание към най-висшите архангели за опазване на преносителя на талисмана от всяка форма на вреда. Необходимо е да бъде помазван периодично с масло от мускус от газела, който ще бъде изпратен заедно с муската.

ПРОДАДЕН! (Моля, не отправяйте повече запитвания за този талисман. Той е единична бройка.)

*За да видите изображението в пълен размер кликнете върху снимката.

Магическата сила на една муска не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, и др.). В зависимост от предназначението на муските, те се правят в определени часове на денонощието, а понякога и през определени фази на луната. Прекадяват се с редки и скъпи билки и благовония, като дърво алое, сандалово дърво, животински мускус и амбър. Най-важната и крайна стъпка е зареждането на муските посредством изричането на кораничните сури и заклинания определен брой пъти, което ги превръща от обикновен предмет в магически талисман.

Тук можете да видите как ние изработваме и зареждаме нашите муски.

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. За поръчка използвайте имейл: islamicmagic@gmail.com