Талисман – Джаннат Ал-Асмаа

Това е уникален защитен талисман, използван предимно от професионалните арабски магове с цел абсолютна защита от всякаква форма на вреда, негативни сили и атаки от зловредни сили. Използва се също така и за привличане на късмет, любов, просперитет и всякакви земни блага към своя притежател. Талисманът се изработва съгласно строгото спазване на специфични астрологични влияния и лунни фази. Изписва се с мастило от шафран и съдържа божествени имена, магически лунен шрифт, коранични молитви и свещени арабски букви за опазване на носителя на талисмана от всяка форма на вреда.

Цена: 400 лева.

*За да видите изображението в пълен размер кликнете върху снимката.

Магическата сила на една муска не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, и др.). В зависимост от предназначението на муските, те се правят в определени часове на денонощието, а понякога и през определени фази на луната. Прекадяват се с редки и скъпи билки и благовония, като дърво алое, сандалово дърво, животински мускус и амбър. Най-важната и крайна стъпка е зареждането на муските посредством изричането на кораничните сури и заклинания определен брой пъти, което ги превръща от обикновен предмет в магически талисман.

Тук можете да видите как ние изработваме и зареждаме нашите муски.

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. За поръчка използвайте имейл: islamicmagic@gmail.com