Магически амулет на Ал-Буни/универсална защита, отблъскване на негативни енергии

Това е уникален защитен амулет, използван предимно от професионалните арабски магьосници за универсална защита срещу всякакви форми на вреда, негативни влияния и атаки от зли сили, черни магии и духове. Този мощен магически амулет прави притежателя си невредим за всичко, което може да му причини вреда. Изработен е съгласно строгото спазване на специфични астрологични влияния и лунни фази. Изписан е с мастило от шафран и съдържа най-великите божествени имена, магически квадрати, символи и молитви за защита и благосъстояние на преносителя на амулета.

Цена: 500 лв.

*За да видите изображението в пълен размер кликнете върху снимката.

Магическата сила на една муска не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, и др.). В зависимост от предназначението на муските, те се правят в определени часове на денонощието, а понякога и през определени фази на луната. Прекадяват се с редки и скъпи билки и благовония, като дърво алое, сандалово дърво, животински мускус и амбър. Най-важната и крайна стъпка е зареждането на муските посредством изричането на кораничните сури и заклинания определен брой пъти, което ги превръща от обикновен предмет в магически талисман.

Тук можете да видите как ние изработваме и зареждаме нашите муски.

 

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. Всеки един талисман се изработва индивидуално за клиента. Времето за изработка и доставка се уточнява предварително. За поръчка използвайте имейл: islamicmagic@gmail.com