Комплексна муска за защита

Този магически талисман е предназначен да пази целият дом и обитатели му от всякакви форми на негативена енергия, като отблъсква зли сили, прогонва вредоносни духове от него и предпазва от магии. За зареждането му е необходимо той да бъде прекаден на определено благовоние, като се изрича 73 пъти сура Ал-Фатиха, 11 пъти сура Ал-Фалак и Ан-Нас, сура Ас-Саффат и заклинателната клетва Берхатия 49 пъти. Готовият талисман трябва да бъде закачен на стената в дома.

ПРОДАДЕН! (Моля, не отправяйте повече запитвания за този талисман. Той е единична бройка.)

*За да видите изображението в пълен размер кликнете върху снимката.

Магическата сила на една муска не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, и др.). В зависимост от предназначението на муските, те се правят в определени часове на денонощието, а понякога и през определени фази на луната. Прекадяват се с редки и скъпи билки и благовония, като дърво алое, сандалово дърво, животински мускус и амбър. Най-важната и крайна стъпка е зареждането на муските посредством изричането на кораничните сури и заклинания определен брой пъти, което ги превръща от обикновен предмет в магически талисман.

Тук можете да видите как ние изработваме и зареждаме нашите муски.

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. За поръчка използвайте имейл:  islamicmagic@gmail.com