Комплексен талисман за всяка цел/защита, финансово благополучие, привличане на любов, и късмет

Това е един от нашите най-добри и силни талисмани които предлагаме и е с комплексно действие във всяка сфера на житова. Талисманът е ръчно изписан, като съдържа множество магически квадрати и арабски ритуални диаграми, изписани на дълъг пергамент. Зареден е посредством изключително силни заклинания за всяка възможна цел, като защита и предпазване от всякаква форма на черни магии, неутрализиране на негативни енергии, привличане на любов, обич и разбирателство, привличане на късмет, пари и финансово благополучие, победа над врагове и неприятели, за персонално излъчване и силен магнетизъм.
Това е уникален магически талисман, който се изработва и зарежда за период от 15 дни.

Цена: 1000 лева.

*За да видите изображението в пълен размер кликнете върху снимката.

Магическата сила на една муска не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, и др.). В зависимост от предназначението на муските, те се правят в определени часове на денонощието, а понякога и през определени фази на луната. Прекадяват се с редки и скъпи билки и благовония, като дърво алое, сандалово дърво, животински мускус и амбър. Най-важната и крайна стъпка е зареждането на муските посредством изричането на кораничните сури и заклинания определен брой пъти, което ги превръща от обикновен предмет в магически талисман.

Тук можете да видите как ние изработваме и зареждаме нашите муски.

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. За поръчка използвайте имейл: islamicmagic@gmail.com