Контакти

Image2

За поръчка и консултация се свържете с нас на:

islamicmagic@gmail.com

Важно! Преди да направите поръчка или запитване,  моля прочетете следната информация:

  1. Не предлагаме ясновидски услуги, нито изготвяме прогнози за бъдещи събития. Като хора практикуващи магия, ние сме наясно, че човешката съдба подлежи на промяна във всеки един момент и стандартните форми на гадание се обезсмислят. Ние разрешаваме конкретни проблеми от различни сфери на живота.
  2.  Не консултираме и не предлагаме никакви медицински съвети. Не предлагаме конвенционално или алтернативно лечение на медицински проблеми в никакъв аспект.
  3. Сайта, информацията в него и услугите ни са предназначени само за лица над 18 години.
  4. Всички муски се изработват и зареждат индивидуално за всеки човек, в зависимост от целта и личната нужда. Ние не използваме готови принтирани муски за масова употреба, защото в такъв вид те са безполезни.
  5. Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка.  Всеки един от нашите талисмани е представен с подробни характеристики, пълни указания и изображения в описанието към него.
  6. Ритуалите, които предлагаме се извършват от нашия екип специалисти, които са професионалисти с дългогодишен опит. Ние работим с проверени във времето магически въздействия както. На всеки клиент гарантираме пълна дискретност и професионализъм. Допълнително, като доказателство за извършената от нас работа изпращаме и персонални снимки от направените ритуали.
  7. След заплащане на даден продукт или услуга, доставката му се осъществява чрез куриер, като работим с клиенти от България и чужбина. Всеки клиент бива уведомяван предварително за срока за изпълнение на конкретния ритуал, изработка на муска или талисман.