За Арабската магия

Арабската магия е описвана от мнозина, като една от най-силните форми на магическо изкуство. Тя е разпространена и по българските земи. В голяма част ритуалите се позовават на свещеното слово от Корана, тъй като неговите молитви притежават огромна сила, която може да бъде използвана както за добро, така и за лошо.

Муски

Една от най-често извършваните практики е изработването на муски. Това са могъщи арабски талисмани и амулети, които съдържат коранични молитви или определени магически заклинания, символи и квадрати, които се зареждат и активират за да привличат към своя притежател любов, пари, късмет и успех в живота. Необходимо е да се знае, че правилното изработване и зареждане на една муска е цяло изкуство, пазено в строга тайна и поради тази причина се владее едва от малцина от подвизаващите като ходжи у нас хора. Магическата сила на една муска не произлиза просто от изписването на даден текст върху лист и носенето му от човек. Истинските и работещи муски се изработват посредством сложен и трудоемък процес. Подбор на точна молитва от Корана или заклинание според дадената цел. Изписването им със специално приготвено мастило (черно, червено, шафранено, и др.). В зависимост от предназначението на муските, те се правят в определени часове на денонощието, а понякога и през определени фази на луната. Прекадяват се с редки и скъпи билки и благовония, като дърво алое, сандалово дърво, животински мускус и амбър. Най-важната и крайна стъпка е зареждането на муските посредством изричането на кораничните сури и заклинания определен брой пъти, което ги превръща от обикновен предмет в магически талисман.

Мнозина казват, че е грях християни да търсят услугите на ходжи или друговерци. Това е умишлена заблуда и невярно твърдение, тъй като Бог е един за всички, а в различните религии се назовава с различни имена.

Арабски Талисмани и Амулети

В нашия сайт, ние Ви предлагаме голям избор от автентични и качествено изработени магически амулети и талисмани,  които ще Ви помогнат в различни житейски области. Онези от Вас, които желаят да се сдобият с истински талисман или муска, а не просто комерсиален предмет или безполезен сувенир ще могат да се убедят в качеството и силата на нашите уникални творения. Ние изработваме и зареждаме персонални талисмани и амулети за всякакви цели. Привличане на любов, привличане на пари и богатство, амулети за защита срещу черна магия и зли очи. Предлагаме и талисмани за придобиване на духовна сила, престиж, за да бъдете неотразими в очите на противоположния пол. Магическите талисмани и амулети, които предлагаме, не са комерсиални продукти, а са изцяло ръчно изработени, заредени с правилните арабски ритуали със спазване на всички необходими изисквания и благоприятно астрологично време за тяхното създаване. Всеки талисман се изработва и кодира персонално.

Арабски Ритуали

За сериозни проблеми и ситуации ние Ви предлагаме и направата на изключително мощни магически ритуали, извършвани от нашите специалисти от арабската школа. Ритуали за събиране на разделени двойки и връщане на напуснал любим. За сериозна връзка, брак и намиране на подходящ партньор. Подчиняващи любовни ритуали. Ние неутрализиране и премахване всякакви магии, проклятия и негативни сили. Изграждаме и трайна защита срещу бъдещи негативни влияния и атаки. Предлагаме ритуали за финансово благополучие, успех, отключване на късмета. Предлагаме и извършването на арабска черна магия, когато е необходимо да се премахне съперник или съперница, да се накаже враг или да се спре и предотврати изневяра.

На всеки клиент гарантираме пълна дискретност и професионализъм. Допълнително, като доказателство за извършената от нас работа, изпращаме и снимки от направените ритуали.