Пръстен талисман на Краля на джиновете Малик Афшан

Малик Афшан е крал на пери. Пери (от персийската дума پری‎ „пари“ или фея) са клас от джинове, прелестни крилати духове, известни със своята красота. Те са познати в персийката и арменската митология и преминали във вярванията и на други народи. Според персийското тълкуване на Свещения Коран, Тафсир Ал-Табари, пери са красиви женски духове, създадени от Бог след непокорните деви. Те са благочестиви и благоразположени към хората. Част от различни вярвания и се явяват понякога за да наказват ловците в планините, които обезчестяват местообитанията им или за да помагат на онези, които ги почитат.

Малик Афшан е велик крал на пери, а неговият трон се намира в планината Каф, митична планина, която е известна като най-далечната точка на земята. Този пръстен талисман може да бъде носен с вас за да ви помага за различни неща. Малик Афшан е могъщ и благоразположен джин, който помага за осигуряване на целите, за привличане на късмет, почитание, хармония, благосъстояние, щастие, любов и всички позитивни неща към вас. Той ще защитава не само вас, но и близките ви и ще бъде наставник в живота ви, който винаги ще застава на ваша страна със своето могъщество и сила.

Единствена бройка. Няма да бъде повторен. 

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com