Пръстен талисман на джина Черната Котка

Този пръстен талисман е свързан с известния джин, наречен Кит Асуад, който се явява под формата на черна котка и е широко използван от арабските магьосници да им асистира за всякакви цели. Той може да дарява с видения и пророчески сънища, дава много силна интуиция и скрито познание, предпазва от всякакви форми на негативни атаки и енергии и ще ви надари със силно излъчване и магнетизъм. Той притежава множество умения и способности и може да бъде използван за постигането на всякакви дела, като винаги ще бъде на ваше разположение. Този пръстен е особено препоръчителен да се използва от хора, които практикуват магия. Докато го носите можете да усещате усещания на затопляне или вибрации или да чувате шепоти или странни звуци, което обикновено е знак за присъствието на джина.
*Този талисман е предназначен да се използва от хора с опит в магическите изкуства. Важно е да се отнасяте с изключително уважение и почит към него.

ПРОДАДЕН! (Моля, не отправяйте повече запитвания за този пръстен. Той е единична бройка.)

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com