Пръстен талисман на джина Факуш

Този сребърен пръстен с карнеол е свързан с джина Факуш, който е везир на краля на джиновете на племето Бану Тарадим. Той е много стар и изобразяван в арабските магически книги като рогат черен гигант. Той често е призоваван от близко-източните магьосници за да им помага за всякакви дела, тъй като силата му е огромна. Неговите способности са неизброими, помага за победа над неприятели и врагове, помага за привличане на богатство и материални блага, за осигуряване на любов, сексуално желание и омагьосване на любим човек. Увеличава късмета и защитава от физически и духовни заплахи.
Силите в този магически предмет не бива да бъдат използвани за игра, нито приемани с насмешка. Пръстенът е силен талисман, който е предназначен да се използва от опитни магьосници или практикуващи окултното, а не от хора със слаби сърца.

ПРОДАДЕН! (Моля, не отправяйте повече запитвания за този пръстен. Той е единична бройка.)

 

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com