Пръстен талисман на джина Абу Ал-Нар Синхаб

Представяме на вашето внимание уникален и единстен по рода си пръстен талисман, свързан с джина Абу Ал-Нар Синхаб. Той е известен със своята огнена природа и свързан с елемента огън. Той може да бъде използван за да имате надмощие и победа над всичките си врагове и да изгори сърцата на потисниците. Той е споменаван в арабските магически ръкописи като служител на огъня, а неговото племе е наричано Ал-Мажуси.
Носейки този пръстен талисман силата на джина ще ви помага да привличате любов и желани партньори, за защита след като излезете от дома си, така че никой недоброжелател или нападател да не може да ви навреди, така както и защита от всякакви зли духове и демонични същности. Той ще бъде могъщ съюзник на ваша страна.

ПРОДАДЕН! (Моля, не отправяйте повече запитвания за този пръстен. Той е единична бройка.)

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com