Пръстен на джина Зараш

Зараш е джин от класа Марид. Тези джинове са едни от най-древните и силните, които обитават обширните водни пространства и подземни пещери под океаните. Техният вид е известен със своята хитрост и огромно могъщество. Зараш е обвързан посредством магически пакт с пръстена да носи благоденствие, просперитет и осигуряване на нуждите на своя притежател. С неговата закрила няма да познаете бедност и пред вас ще се отворят вратите пред неподозирани възможности.

Веднага след като се сдобиете с този пръстен талисман, трябва да го окадите със специалното благовоние, което ще ви изпратим и което ще използвате като приношение към джина Зараш, в допълнение с кратко магическо заклинание с което ще го призовете и активирате присъствието му. Оттам нататък е достатъчно да носите пръстена на ръката си и вие ще усещате присъствието му навсякъде с Вас. През останалото време, в което не носите пръстена трябва да го съхраняване в неговата специална кутия.

ПРОДАДЕН! (Моля, не отправяйте повече запитвания за този пръстен. Той е единична бройка.)

 

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com