Магическо пръстен талисман на джина шейтан Малик Ал-Насур

Този пръстен е свързан с джина шейтан Малик Ал-Насур (Крал Насур), който е известен джин от подземния свят под управничеството на Иблис. Той е един от най-древните джинове и не приятелски настроен към хората, но е често призовава от арабските магьосници за да им асистира в техните начинания, тъй като силата му е огромна. Той е майстор на магическите изкуства и може да помогне за победа и доминиране над всички врагове, за внасяне на хаос и унищожение сред неприятелите ви, за привличане на богатство и материални облаги, да привлича любовта на желан човек, за привличане на късмет и за усвояване и разбиране на езотеричните практики.
Силите в този магически предмет не бива да бъдат използвани за игра, нито приемани с насмешка. Пръстенът е изключително рядък и силен талисман, който е предназначен да се използва от опитни магьосници или практикуващи окултното, а не хора със слаби сърца.

ПРОДАДЕН! (Моля, не отправяйте повече запитвания за този пръстен. Той е единична бройка.)

 

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com