Магически пръстен с джин ифрит

Предлагаме Ви магически пръстен с джин ифрит, който помага за изпълняването на желания. Неговото име е Хаштуш, а възрастта му възлиза на 1200 години. Той е призован и обвързан с магическия пръстен, така че да изпълнява волята и нарежданията на своя притежател.
Необходимо е да Ви предупредим, че общуването с джинове не е играчка и към ифрита трябва да се отнасяте с изключително уважение и респект. В замяна той ще Ви стане верен съюзник и ще Ви помага там където никой друг не може.

Ифритите (на арабски – ‘афарит) са най-силният клас джинове, известни със своята буйна природа и колосални магически способности. Те са родени от огън и могат да влияят върху човешкия живот както за добро, така и за лошо. Живеят хиляди години и са надарени с огромни магически способности. В Свещения Коран се споменава как могъщ ифрит от джиновете предлага на Цар Соломон да му пренесе само за едно мигване на около трона на Савската царица от една държава в друга. В ориенталските митове и предания се говори за джинове ифрити изваждани от бутилки, захвърлени на дъното на морето, които с могъщата си сила изпълнявали желания на онези, които успявали да ги надвият с хитрост и съобразителност.

Приветствайте могъща сила на ифрита Хаштуш в живота си, който ще промени битието Ви и автоматично ще премахне всякакви тъмни и негативни енергии, стрес и безпокойство от Вас.
Неговите колосални възможности ще Ви надарят с неизчерпаем късмет и удачие. Той ще ви помогне за всяко едно желание, което имате, като привлича успеха на Ваша страна и ще бъде Ваш верен съпътник навсякъде.

Ведага след като се сдобиете с този могъщ пръстен талисман е достатъчно да го окадите за три дена със специалното благовоние, което ще ви изпратим и което ще използвате като приношение към ифрита Хаштуш, в допълнение с кратко магическо заклинание с което ще го призовете и активирате присъствието му. Оттам нататък е достатъчно да носите пръстена на ръката си и вие ще усещате присъствието му навсякъде с Вас. През останалото време, в което не носите пръстена трябва да го поставите в неговата специална кутия, изписана с магически имена, която ще го държи постоянно обвързан към Вас.

Хаштуш ще Ви води по пътя на духовното пробуждане, ще отключва скрити таланти и ще настрои живота Ви в хармоничен баланс с Вселената.

Пръстенът е със специално зареден камък – черен оникс, върху който е гравирано името на могъщия ифрит. Той може да бъде носен както от мъже, така и от жени.
След като установите връзка с Хаштуш, единственото което е необходимо да направите, за да призовете джина, е да изречете три пъти магическото му име и той ще се яви във Вашия сън, и ще разговаря с Вас за всичко което го попитате, готов за изпълни Вашите наставления и желания.

ПРОДАДЕН! ( Моля, не отправяйте повече запитвания за този пръстен. Той е единична бройка)

Магически пръстен с джин ифрит

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. Всеки един талисман се изработва индивидуално за клиента. Времето за изработка и доставка се уточнява предварително. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com