Магически пръстен на джина Гхаман

Този магически пръстен е свързан с джина Гхаман, който е огнен ифрит, призован и обвързан с него, така че да изпълнява волята на своя притежател.
Необходимо е да Ви предупредим, че общуването с джинове не е играчка и към ифрита трябва да се отнасяте с изключително уважение и респект. В замяна той ще Ви стане верен съюзник и ще Ви помага там където никой друг не може.
Ифритите (на арабски – ‘афарит) са най-силният клас джинове, известни със своята буйна природа и колосални магически способности. Те са родени от огън и могат да влияят върху човешкия живот както за добро, така и за лошо. Живеят хиляди години и са надарени с огромни магически способности. В Свещения Коран се споменава как могъщ ифрит от джиновете предлага на Цар Соломон да му пренесе само за едно мигване на около трона на Савската царица от една държава в друга. В ориенталските митове и предания се говори за джинове ифрити изваждани от бутилки, захвърлени на дъното на морето, които с могъщата си сила изпълнявали желания на онези, които успявали да ги надвият с хитрост и съобразителност.
Силата и способностите на ифрита Гхаман са свързани със сферата на любовта и всички дела на сърцето. Ако пръстенът бъде носен с вас, той ще ви помага да привличате любовта към себе си и да бъдете обичани от всички хора. Може да бъде използван за събиране на разделени двойки и за изпращането на силна страст и чувства в сърцето на конкретен човек.

ПРОДАДЕН! (Моля, не отправяйте повече запитвания за този пръстен. Той е единична бройка.)

 

14463828_967746240020380_2096725472_n

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com