Магически жезъл на Сариш Мъдрия

Това е уникален ръчно изработен ритуален инструмент. Магическият жезълът е направен от Ясен, който е отрязан в специален планетарен час и се използва за прогонване и защита от всички зли духове, демони и джинове. Изписан е със специалните талисмани и знаци на Сариш Мъдрия, който е маг мъдрец от Близкия Изток и известен с чудесата които е вършил по своето време. Този ритуален предмет на окултното изкуство е направен и зареден със серия от магически заклинания и молитви, свързани с джиновете старейшини. Притежава многобройни свойства. Като ритуален жезъл може да се използва за призоваване на духове и джинове и да ги командва. Може да бъде използван и като инструмент за привличане и канализиране на енергия, за да ви предпазва по време на ритуална работа, призоваващи операции и евокаци. Неговата сила създава невидима бариера около човека срещу всички форми на психически атаки, а също така помага на притежателя си да има респект от духовния свят и да има авторитет над всеки дух и джин – небесен или демоничен.

Ритуалният жезъл е предназначен да се използва от хора с опит в окултизма и магията, тъй като енергията му е особено тежка и трудно може да бъде овладяна от обикновен и незапознат човек.

ПРОДАДЕН! ( Моля, не отправяйте повече запитвания за този талисман. Той е единична бройка)

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com