Магическият талисман на Водата

Този уникален и изключително силен талисман в кутия от естествен седеф е свързан с елемента Вода и неговите силно позитивни магически енергии. Притежателят на този талисман ще привлича към себе си свещената сила на водата в своя живот, като невидима енергия, която ще го обгражда.
Магическата кутия е направена от океански седеф, която съдържа камък лабрадорит, зареден с позитивната духовна енергия. Неговата сила неутрализира вредоносни излъчвания и предпазва от всякакви форми на вреда, магии и негативни енергии. Талисманът привлича късмет, благоденствие и обич от хората. Помага за да побеждавате в спорове и конфликти, изгражда силно харизматично присъствие около вас, привличайки симпатията и уважението на околните. Прогонва страхове и дарява с кураж и духовно спокойствие.

ПРОДАДЕН! (Моля, не отправяйте повече запитвания за този талисман. Той е единична бройка.)

 

Магическите талисмани и амулети, които предлагаме не са комерсиални изделия, а са изцяло продукт на ръчна изработка, заредени чрез съответните арабски ритуали, със съблюдаване на всички необходими изисквания и благоприятно време за изработка. За поръчка използвайте имейл islamicmagic@gmail.com